Originele bedankjes voor jullie bruiloft

Na een prachtige trouwdag wil je je gasten misschien bedanken voor hun aanwezigheid en het bijdrage aan jouw speciale moment. Of je wilt vooral dat mensen af en toe nog terug denken aan jullie bruiloft! Een uniek bedankje is een geweldige manier om je waardering te tonen en je gasten iets mee te geven om te koesteren. Ook weet ik dat de kosten van een bruiloft vaak al hoog genoeg oplopen en je misschien opzoek bent naar wat budget oplossingen! In deze blog deel ik wat creatieve ideeën die ik de afgelopen jaren ben tegengekomen. Onvergetelijke bedankjes, grappige bedankjes, attenties die je gasten zullen verrassen en de herinnering aan je bruiloft levendig houden.

Aftermovie Snacks:

Zelfgemaakte Popcornpakketjes: Geef je gasten de mogelijkheid om thuis te genieten van een filmavond met jullie trouwfilm, stuur ze een kaartje met de link van jullie trouwvideo met een zakje popcorn voor in de magnetron, in een leuke cadeau verpakking, je zou zelfs nog kunnen kijken naar het personaliseren van de snacks met jullie initialen en de trouwdatum. Dit bedankje is niet alleen heerlijk en praktisch, maar het creëert ook een gevoel van samenzijn terwijl gasten de trouwvideo bekijken en genieten van de snack die ze zelf hebben bereid. Uiteraard kan je dit ook doen met andere snacks, denk aan chocolade, pringles chips zoals de foto hiernaast, noem maar op, misschien hebben jullie een typische familie snack die leuk is erin te verwerken!

Gepersonaliseerde Krasloten:

Voeg een element van spanning en verrassing toe aan jullie bedankjes met gepersonaliseerde krasloten. Laat speciale krasloten drukken met jullie namen, trouwdatum en een bedankboodschap. Gasten kunnen het kraslaagje verwijderen om te ontdekken welke prijs ze hebben gewonnen. De prijzen kunnen variëren van kleine symbolische geschenken zoals een persoonlijke bedankbrief of een fotoafdruk van de bruiloft, tot grotere prijzen zoals een cadeaubon voor een restaurant of een weekendje weg. Deze bedankjes zullen jullie gasten zeker verrassen en een ultiem aandenken geven. Uiteraard kan je ook echte krasloten geven uit de winkel wanneer je dit leuker vind!

Groeiende cadeau’s:

Breng de sfeer & schoonheid van jullie bruiloft naar huis met groeiende cadeau’s. Maak bijvoorbeeld je bedank kaart van groeipapier. Voeg een aangepast label toe met een bedank boodschap en instructies over het planten en verzorgen van de bloemen. Gasten leggen dit papier op grond waar ze de bloemen willen groeien, het papier wordt afgebroken door de natuur en jullie gasten kunnen dan genieten van de bloemen die zullen bloeien als een blijvende herinnering aan jullie speciale dag. Geef voor maximaal resultaat zaden van bloemen die zichzelf uitzaaien zodat ze er elk jaar weer zijn!

Bedankjes die blijven hangen!

Make’m stick! Maak een leuke plakkende herinnering voor jullie gasten met gepersonaliseerde fotomagneten. Kies enkele van jullie favoriete trouwfoto’s en laat ze afdrukken als magneten.
Of gebruik de huisstijl van jullie bruiloft voor een ander ontwerp zonder foto’s! Voeg jullie namen en de trouwdatum toe. Jullie gasten kunnen deze magneten op hun koelkast of op andere magnetische oppervlakken plaatsen om regelmatig herinnerd te worden aan jullie speciale dag. Inmiddels zijn er verschillende ontwerpen beschikbaar, van hout, fotopapier tot epoxy, kies iets wat past bij de vibe van jullie trouwdag!
Mijn favoriet zijn deze epoxy steen-achtige magneten met een mini kaartje erop, heel classy en luxe met het goud en marmer-look.

Fotobron en verkoop punt Etsy shop, verkoper BasedonGifts

Geurkaarsjes met een persoonlijke touch:

Creëer een warme en gezellige sfeer voor jullie gasten met geurkaarsjes als bedankjes. Kies geurkaarsen in jullie favoriete geur of selecteer een geur die past bij jullie trouwthema. Misschien zelfs dezelfde geur als kaasren op je bruiloft! Denk aan bloemige noten voor een romantische bruiloft of frisse en fruitige geuren voor een zomerse viering.

Voeg een persoonlijke touch toe door de geurkaars verpakking te laten bedrukken of graveren met jullie initialen, trouwdatum of een speciale boodschap. Jullie gasten zullen de kaarsen branden op speciale momenten en terugdenken aan de liefdevolle sfeer van jullie bruiloft.

Fotobron en verkoop punt http://www.cottonbird.nl

De photobooth!

De photobooth stelt gasten in staat om hun favoriete momenten vast te leggen en direct af te drukken. Het is niet alleen een leuke activiteit, maar ook een geweldig bedankje. Gasten kunnen hun gedrukte foto’s mee naar huis nemen en ze koesteren als tastbare herinneringen aan jullie bijzondere dag. Laat je creativiteit de vrije loop met rekwisieten. Geef je gasten een gepersonaliseerd geschenk dat ze kunnen koesteren en hen altijd zal herinneren aan de liefdevolle sfeer van jullie huwelijksfeest.

De photobooth van deze foto is van modernbooths.nl !


Leave a Reply

%d