Bezet? Maar toch ‘Anne den Haan’ foto’s?

Hallo toekomstige bruidsparen!

Welkom op mijn blog! Ik schrijf deze blog om iets heel speciaals met jullie te delen. Ik merk dat ik snel volgeboekt raak en veel mensen moet teleurstellen daardoor, vooral omdat ze mijn bewerking zo mooi vinden, fijne tinten die passen bij jullie sfeer, realistische huidskleuren, niet te donker maar ook geen verblindende jurken. Zoals jullie weten, is elke bruiloft voor mij als trouwfotograaf een unieke en bijzondere gebeurtenis. Het vastleggen van jullie liefdesverhaal is mijn passie, en ik wil ervoor zorgen dat jullie die kostbare momenten voor altijd kunnen koesteren. En met mijn bewerking geef ik mensen graag de galerij van hun dromen!

Maar soms kan het voorkomen dat ik op jullie trouwdag al bezet ben. Er zijn helaas maar een aantal weekenden in het hoogseizoen, en hoewel ik mijn best doe om zoveel mogelijk prachtige bruiloften vast te leggen, kan het voorkomen dat mijn agenda vol zit. Maar wacht! Ik heb een oplossing bedacht zodat jullie toch die ‘Anne den Haan’ foto’s kunnen krijgen, zelfs op die drukke dagen! Ik heb bedacht hoe ik iedereen mijn bewerking service aan kan bieden, waarbij ik alleen de allerbeste collega’s inhuur om mij te vertegenwoordigen op jullie trouwdag. Ik werk al vaker samen met getalenteerde collega-fotografen die dezelfde passie en toewijding hebben als ik. Ik ken hun werk en zij het mijne. Ik vertrouw de kwaliteit daarvan volledig. Dus als ik jullie op jullie trouwdag niet persoonlijk kan bijstaan, zorg ik ervoor dat een van mijn ervaren collega’s aanwezig is. Deze collega’s zijn zorgvuldig geselecteerd omdat ze niet alleen prachtige foto’s maken, maar ook dezelfde waarden en hoge kwaliteitsstandaard delen als ik. Dat wil zeggen, reserve materiaal, punctualiteit, service en ga zo maar door. Ik wil dat jullie gerust kunnen zijn, wetende dat jullie trouwfoto’s nog steeds die kenmerkende “Anne den Haan handtekening” hebben en dat er een leuke collega aanwezig zal zijn.

Want de magie van mijn stijl zit niet alleen in het vastleggen van momenten, maar ook in de persoonlijke en aandachtige bewerking die ik toepas op jullie beelden. Het bewerken van jullie trouwfoto’s is voor mij een zeer belangrijke taak. Ik neem hier de tijd voor omdat ik wil dat de sfeer van de foto’s jullie liefdesverhaal perfect weerspiegelt. En dat geldt ook voor de foto’s die door mijn collega’s zijn genomen. Ik neem de bewerking op mij, zodat jullie foto’s die unieke en betoverende uitstraling krijgen die mijn kenmerk is. Ik geloof in de kracht van teamwork en vertrouwen.
Ik stuur dus niet zomaar iemand met een camera, dit zijn collega’s die ik met mijn eigen bruiloft zou vertrouwen.

Dus, lieve bruidsparen, als jullie jullie trouwdag door mij willen laten vastleggen, neem dan vooral contact met mij op. Mocht je dit al hebben gedaan en ben je nu hier vanwege mijn volle agenda, dan hoop ik dat ik je op deze manier toch de foto’s van je dromen kan geven! Of het nu op een bezette dag is of niet, ik sta klaar om jullie liefdesverhaal te vertellen met bewerking, en om jullie een galerij te geven die jullie voor altijd zullen koesteren.

Liefs, Anne den Haan


Leave a Reply

%d bloggers like this: