Bruiloft fotografie MentorSessies

ABOUT THIS INVESTMENT IN YOUR FUTURE:

Met een goede cursus kan je de jaren van lage omzet, onnodige foutjes en tijdverspilling overslaan! Het geeft je een voorsprong!

HI! Ik ben Anne, ik ben fulltime fotograaf, ik fotografeer bruiloften en Binnenkijkers voor woonbladen wereldwijd! Ik fotografeerde mijn eerste 10 bruiloften in 2022 en ben volgeboekt voor 2023. Ik bereid mij voor elke bruiloft voor alsof ik op een schoolreisje ga. Overal op voorbereid!

Wil jij die voorsprong meteen hebben?

Een bruiloft fotograferen is niet simpelweg goed weten hoe je camera werkt en gaan. Er zijn heel veel fotografen die weten hoe hun camera werkt die jaren een opleiding gevolgd hebben, en die toch een portfolio/tarief hebben waar jij niet jaloers van wordt.

Jouw proces begint al bij het binnen halen van je droomklant. Voor de ene is dat een destination bruiloft in Italië voor de ander is het een hand ceremonie in een afgelegen bos. Daarna volgt een kennismaking, waarom moeten mensen voor jou kiezen? Wat stuur je op? Ik vertel je over brochures, tarieven, facturen, algemene voorwaarden, aanbetalingen etc.

Vervolgens komt de grote dag, waar ik je ook erg veel over kan vertellen natuurlijk! Én daarna kan je te maken krijgen met bestanden leveren (via wetransfer je trouw foto’s opgestuurd krijgen is ‘not done’ in mijn ogen). Albums, BTW, noem het maar op. Het hoort er allemaal bij! Ik kan je laten zien hoe je al deze dingen snel kunt aanpakken zodat jij je kan focussen op je passie, fotograferen!

‘The single most important component of a camera is the twelve inches behind it!’ – Ansel Adams

Second shooter?

Mijn inbox ontploft soms van alle nieuwe fotografen die een dagje willen meelopen op een bruiloft. Ik bied dit dus ook beperkt aan voor bij een Mentor Sessie en ik raad je ook echt aan om niet zomaar een bruiloft zelf te fotograferen, loop een dagje met mij mij dan laat ik je zien waarom.

Het is veel extra werk om een second shooter te begeleiden zelfs als ze al wat meer ervaring hebben. En een bruiloft is al een enorme drukke dag! Het is voor de meeste fotografen dus niet aantrekkelijk om ‘gratis’ een dag mee te lopen. Er gaan ook genoeg horror verhalen rond over fotografen die zo’n second shooter’s beelden uiteindelijk stelen! En loop vooral mee met iemand wiens werk je mooi vind, anders leer je misschien wel gewoontes die je niet wilt aanleren!

Uiteraard ga ik bij een aanvraag voor second shooters navragen bij mijn geboekte koppels of ze interesse hebben, dit kan soms even duren!

Ik wil graag de brochure ontvangen!

Ik bied deze cursus alleen 1-op-1 aan en de cursus start vanaf €700. Dat is een goede investering, zeker voor beginnende fotografen. Máár met al mijn tips en jouw inzet kan je dit in een maand dubbel en dwars terug verdienen!

Investeren in jezelf is altijd een goed idee! In de brochure staat meer over de verschillende opties die je kan toevoegen aan het traject!

‘Ik heb bij Anne een 1 op 1 fotografie cursus gevolgd. Anne neemt echt de tijd voor je en is erg vriendelijk en geduldig. Ze legt alles op een fijne en duidelijke manier uit. Aanrader!’ – Charissa B.

Hele fijne ervaring met Anne! Ze was erg flexibel, snel en communiceert fijn. Tijdens een (zeer) korte trouwceremonie bij de gemeente wist ze een heleboel momenten te vatten. En tijdens de love-shoot na afloop gaf ze veel regieaanwijzingen wat heel prettig werkte. – Marijke