Hoe ga ik te werk?

Kennismaking

Voor je besluit of je mij wilt inhuren voor je grote dag is het fijn om kennis te maken. Dan kunnen we kijken of we matchen en kan ik je uitleggen waar ik je allemaal mee kan helpen. Ik hou van duidelijkheid, ik help je de dag in delen, of hoor graag hoe jij dit wilt indelen zodat ik al de foto momenten kan vastleggen! Ik vertel je wat ik nodig heb voor de mooie plaatjes.
Zo kunnen we het zo simpel of uitgebreid maken als wenselijk is. Ik kan je helpen met accessoires, tafelsetting, locaties, bloemen, noem maar op.

Tarieven

Heb je een strakke planning, of laat je alles op zijn beloop gaan die dag? Voor mij maakt het niet uit, ik kan een uurtarief voor je hanteren, of we kunnen een pakket samenstellen.
Onderdelen die ik extra aanbied zijn, same-day edit, extra gesprekken tussen de bruiloft en onze kennismaking, USB stick met alle foto’s, trouwalbum, digitale bestanden opslag.
Ik werk met 50% aanbetaling op het moment dat jullie mij op datum willen reserveren, de andere 50% volgt voor de aanlevering van de foto’s.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Na de bruiloft

Dan begint de enorme klus van de foto’s bewerken voor mij, ik ben een snelle aanlevertijd gewend en dat is ook mijn intentie, houdt er wel rekening mee dat ik in het hoogseizoen niet altijd aan die standaarden kan voldoen, als ik meerdere bruiloften in 1 week heb dan kan er vertraging opbouwen. Ik hou je hier wel heel netjes van op de hoogte en elk pakket komt met same-day edit! Dat betekend dat jij dezelfde dag een aantal sneaky preview foto’s van mij ontvangt! houdt verder rekening met ongeveer 1 maand voor de rest van de foto’s en natuurlijk na de betaling van de rest van de factuur.

New posts in your inbox