Hoe ga ik te werk?

Kennismaking

Vóór de grote dag, wil ik graag even kennismaken, de eerste keer voor mijn camera als onbekende is moeizamer, daarom ben ik liever al eens bij jullie thuis geweest, ik bied ook een loveshoot met korting aan bij kopppels die mij boeken voor hun trouwerij!
Ik hou van duidelijkheid in de vorm van een planning, ik ontvang dus graag jullie schema, ik vertel jullie uiteraard ook wat ik nodig heb qua tijd voor die mooie plaatjes!

Tarieven

Weten jullie al precies hoelang ik aanwezig moet zijn, of laten jullie het die dag op zijn beloop gaan, ik kan een uurtarief voor jullie hanteren, of we kunnen een pakket samenstellen.
Onderdelen die ik extra aanbied zijn, same-day edit, extra gesprekken tussen de bruiloft en onze kennismaking, USB stick met alle foto’s, trouwalbum, digitale bestanden opslag, second shooter etc.
Ik werk met 50% aanbetaling op het moment dat jullie mij op datum willen reserveren, de andere 50% volgt voor de aanlevering van de foto’s, na de bruiloft.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Na de bruiloft

Dan begint de enorme klus van de foto’s bewerken voor mij, ik ben een snelle aanlevertijd gewend en dat is ook mijn intentie, houdt er wel rekening mee dat ik in het hoogseizoen niet altijd aan die standaarden kan voldoen, als ik meerdere bruiloften in 1 maand heb dan kan er vertraging opbouwen. Houdt verder rekening met ongeveer 2 maanden voor de rest van de foto’s en natuurlijk na de betaling van de rest van de factuur.

Gelijk contact opnemen?

New posts in your inbox