Kennismakingsgesprek

Anne den Haan

Estheet, stylist, planner, dromer.

Bruiloft Kennismaking gesprek

Allereerst, Gefeliciteerd dat jullie de stap gaan maken naar trouwen!
Dé grote dag waarin jullie elkaar de liefde verklaren en dit vieren met vrienden en familie. Mijn doel is niet alleen de mooiste foto’s maken maar ook zorgen dat de foto’s de fijnste herinneringen oproepen na jaren en jaren!

Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen!

Tijdens de kennismaking kom ik met jullie de dag doornemen, ik ben benieuwd naar jullie wensen, welke droombruiloft hebben jullie als inspiratie? Mijn stijl is te vinden in Deze Gallerij. Zoals je ziet ben ik zowel gek op donker en moody als licht en vrolijk. Vóór ik kom kennismaken hebben jullie hierin dus een klik in gevoeld, ik hoor graag wat ik voor jullie mag betekenen!

Ik ontvang heel graag wanneer dat kan een schema of planning, en jullie ontvangen van mij ook een indicatie, voor hoeveel tijd ik voor alle onderdelen nodig heb die dag. Als jullie een second shooter willen, kan ik daar ook voor zorgen, en als er een videograaf aanwezig is ontvang ik hun gegevens ook graag!

Ik ben een rustige fotograaf, ik loop rustig rond en doe mijn ding, ik pak op belangrijke momenten even de kans om een foto te maken, daarmee blokkeer ik soms wat zicht, echter wordt dit nooit als vervelend ervaren.

Willen jullie kennismaken?

HET GESPREK
Ik kom geheel vrijblijvend langs, het enige wat ik in rekening breng zijn eventueel rijkosten buiten de 35 km straal rondom Woubrugge.


BLOEMEN, LOCATIE, CATERING

Als je nog zoekend bent naar de aankleding van je bruiloft dan kan ik je ook daarbij helpen. Ik heb ervaring in styling & ken uiteraard veel mooie locaties!
Ik denk graag mee maar natuurlijk mogen jullie alles ook helemaal zelf doen en beslissen! Ik kan je doorsturen naar bloemisten, wedding planners etc.

Klik hier voor tarieven