Kennismakingsgesprek

Anne den Haan

Estheet, stylist, planner, dromer.

Bruiloft kennismaking gesprek

Allereerst, Gefeliciteerd dat jullie de stap gaan maken naar trouwen! De grote dag waarin jullie elkaar de liefde verklaren en dit vieren met vrienden en familie.
Mijn doel is niet alleen de mooiste foto’s maken maar ook zorgen dat de foto’s de fijnste herinneringen oproepen na jaren en jaren!

Daarom kom ik graag kennismaken, elke fotograaf pakt het namelijk anders aan, heeft een eigen werkwijze en stijl.

Ik hou zelf enorm van net even anders. Niet de standaard poses en foto’s die je veel ziet. Ik heb oog voor detail en leg het liefst echte emoties vast. Ook ben ik geen muurbloempje. Er zijn wat foto-momenten dat ik wel even op de ‘voorgrond’ treed, dat is omdat ik het mooiste plaatje wil schieten voor jullie. En soms lukt dat niet terwijl ik compleet uit beeld blijf. Zo kan ik bijvoorbeeld tijdens een handtekening zetten toch even naar de tafel willen lopen. Tijdens het aansnijden van de taart, eventjes ervoor schieten voor de foto.

Daardoor krijg ik het mooiste beeld! Echter wordt het nooit als vervelend ervaren en zijn het fijne herinneringen om terug te zien.

Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen!

HET GESPREK
Ik kom geheel vrijblijvend langs, het enige wat ik in rekening breng zijn eventueel rijkosten buiten de 35 km straal rondom Woubrugge.


BLOEMEN, LOCATIE, CATERING

Als je nog zoekend bent naar de aankleding van je bruiloft dan kan ik je ook daarbij helpen. Ik heb ervaring in styling & ken uiteraard veel mooie locaties!
Ik denk graag mee maar natuurlijk mogen jullie alles ook helemaal zelf doen en beslissen! Ik kan je doorsturen naar bloemisten, wedding planners etc.

Klik hier voor tarieven