Kennismakingsgesprek

Anne den Haan

Estheet, stylist, planner, dromer.

Allereerst, Gefeliciteerd dat jullie de stap gaan maken naar trouwen!
Dé grote dag waarin jullie elkaar de liefde verklaren en dit vieren met vrienden en familie. Mijn doel is niet alleen de mooiste foto’s maken maar ook zorgen dat de foto’s de fijnste herinneringen oproepen na jaren en jaren! Jij kunt die dag niet alles zien wat er speelt, ik wil graag die extra set ogen zijn.

Tijdens de kennismaking kom ik met jullie de dag doornemen, ik ben benieuwd naar jullie wensen, welke droombruiloft hebben jullie als inspiratie? Mijn stijl is te vinden in Deze Gallerij. Zoals je ziet ben ik zowel gek op donker en moody als licht en vrolijk. Vóór ik kom kennismaken hebben jullie hierin dus een klik in gevoeld, nu de persoonlijke klik nog! Als jullie meteen een klik voelen raad ik aan meteen een pre-wedding shoot te doen, dan leer je mij ook als fotograaf kennen, oefenen we de belangrijkste poses voor bijvoorbeeld de first look! Ik bied mijn shoots normaal voor 175,- excl aan, voor mijn bruidskoppels zak ik naar 75,- omdat ik er ook heel veel profijt van heb als jullie bekender zijn met mij!

Ik ontvang heel graag een schema of planning zodra jullie die hebben, en jullie ontvangen van mij ook een brochure over mijn planning/benodigdheden en mijn algemene voorwaarden. Als jullie een second shooter willen, kan ik daar ook voor zorgen, en als er een videograaf aanwezig is ontvang ik hun gegevens ook graag!

Ik ben een rustige fotograaf, ik loop rustig rond en doe mijn ding, ik pak op belangrijke momenten even de kans om een foto te maken, daarmee blokkeer ik soms wat zicht, echter wordt dit nooit als vervelend ervaren. Bovendien krijg je er de allermooiste plaatjes voor terug!

Willen jullie kennismaken?
Vul het formulier in!