Anne den Haan
Photography

Al sinds ik mij kan herinneren word ik gelukkig van creatief bezig zijn. DIY-en, koken, muren schilderen, bloemen schikken, haren verven. In fotografie vond ik een onderwerp wat net zo veranderlijk was als ik en mijn interesses. De camera werd een verlengstuk van mijzelf,
ik gebruik het om een verhaal te vertellen.

Naast de bruiloften die ik sinds 2022 fotografeer, zet ik al sinds 2020 regelmatig een gaaf interieur op de foto. Mijn eerste reportage werd opgepikt door Vtwonen & Ariadne en daarna werd ik aangenomen als bijdrager bij CocoFeatures (agent). Sindsdien vind je mijn reportages en teksten geregeld in de woonbladen zoals VTWonen, Libelle, Ariadne, Flow-magazine, Landelijk wonen, Tijdloos wonen en diverse buitenlandse bladen!

Bruiloften vastleggen was altijd een droom van mij, maar een iets grotere stap als autodidact om mee te beginnen. De lockdown gaf mij de kans om te leren en voor te bereiden op mijn eerste bruiloften seizoen!
Mijn eerste bruiloft (Jordi & Kim) was een hit, en in 2022 mocht ik meteen 10 bruiloften vastleggen!

Ik werk graag vanuit huis, bewerken op de bank met mijn 2 hondjes naast mij. In mijn vrije tijd mag ik graag creatief zijn in huis, de keuken of ga ik lekker gamen! Ik speel graag retro games en RPG’s. Ik ben 32 en woon in een klein dorpje naast Alphen aan de Rijn. Humor is mijn oplossing voor de meeste situaties, maar connectie en kwetsbaarheid doet het ook goed. Ik heb de nodige levenservaring en merk dat dit vaak tot leuke gesprekken leid met alle mooie mensen die ik mag ontmoeten via mijn werk. Ook dit deel van mijn werk geeft mij veel energie.

Ik ben vaak vrij plotseling in een intieme situatie of dat nu iemands huis met gezin, iemands bruiloft of een boudoir sessie in lingerie is, dat is een situatie waarin ik goed gedij! Ik heb namelijk echt schijt aan ongemak, die foto, die is belangrijk.

Mijn doelen en interesses liggen dan ook in connectie, emancipatie, gelijkheid en inclusiviteit. Iedereen is welkom voor mijn lens en ieder mens is mooi. Liefde kent duizenden vormen en blijft mij verbazen, ik voeg jullie verhaal graag toe aan mijn verzameling.

TLDR: Professioneel, gepassioneerd, mensen mens, honden mens, creatief, NERD.Wat zeggen anderen over mij en mijn werk?

klik hier voor meer reviews

Rating: 5 out of 5.

In Mei 2022 heeft Anne onze bruiloft gefotografeerd. Zij heeft al onze verwachtingen overtroffen. Vanaf het eerste gesprek hadden wij het volle vertrouwen in Anne.

Wat wij vooral erg fijn vonden was de snelle response op vragen en het wegnemen van alle zorgen. Dit gaf ons richting ‘de grote dag’ heel veel rust.

Van te voren hebben wij ook nog een ‘love shoot’ gedaan en toen waren we al helemaal verkocht. Wat een prachtige foto’s hebben we van de ‘love shoot’ mogen ontvangen. Ook tijdens deze shoot samen globaal door de trouwdag heen gelopen. Op deze manier wisten wij precies wat we van Anne konden verwachten.

Op de trouwdag hebben we van diverse gasten complimenten ontvangen over de vriendelijkheid en openheid van Anne. Ze past zich gemakkelijk aan in onvoorspelbare situaties.

Ook de nazorg is fantastisch! Door het gehele traject altijd een snelle response. Je voelt je vrij om alles bespreekbaar te maken.

Kim & Jordi

Rating: 5 out of 5.

Wij kwamen in contact met Anne nadat onze fotografe zich ziek had gemeld. Het was 4 dagen van te voren, we hadden natuurlijk stress, maar Anne stond direct paraat en nam even de tijd om ons te leren kennen en onze wensen te bespreken.

Ze kwam kalm over waardoor wij weer konden ademhalen en direct het gevoel kregen dat het allemaal goed zou komen. Op de dag zelf zoekt ze de mooiste momenten op, zonder dat je door hebt dat ze daar staat. Anne heeft zoveel oog voor detail. Toen wij eenmaal de foto’s hadden ontvangen werd al gauw bevestigd wat wij al dachten en natuurlijk hadden gehoopt.

De foto’s zijn werkelijk waar fantastisch geworden. Wij zijn haar ontzettend dankbaar! Zodra je haar foto’s bekijkt en reviews leest, niet langer twijfelen! Gewoon voor Anne kiezen, daar krijg je geen spijt van.

Glenn & Kaylee