Styled shoot 19 Maart 2023

ROMANTISCHE STYLED SHOOT 19 MAART 2023 BREUKELEN

Hallo allemaal! Welkom bij onze styled shoot!
Wil jij snel portfolio materiaal verzamelen om klanten te gaan werven? Tijdens deze styled shoot krijg je allerlei settings van ons met professionele styling om je portfolio te gaan opbouwen. Wij hebben allerlei gave leveranciers gevraagd om deze dag perfect aan te kleden. De locatie is een prachtige, ruime kas in het midden van het land! Breukelen (Utrecht). Veel licht, natuur in de buurt en tegelijk overdekt!

Ook begint deze styled shoot met een mini cursus van mij zodat ook beginnende fotografen met de juiste instellingen aan de slag gaan!
Verzamel inspiratie beeld en poses voor je komt zodat je veel kunt afwisselen!

DAGINDELING

Toen ik begon met trouwfotografie wilde ik graag laten zien dat ik een goede fotograaf was om bruiloften geboekt te krijgen maar ik kon geen styled shoots vinden vóór het trouwseizoen.

Toen ik er één had gevonden, had ik weinig plek en tijd met de modellen, de groepen waren te groot, en we liepen veel in elkaars beeld. Dat kan beter dacht ik! Aangezien ik na die styled shoot wel eindelijk portfolio materiaal had en mijn eerste boekingen binnen kwamen stromen wilde ik zelf voor nieuwe fotografen een styled shoot organiseren.
Daarom is deze styled shoot opgedeeld in 2 groepen, een ochtend groep en een middag groep. Je werkt in groepen van 4 en roteert van onderdeel naar onderdeel. Iedereen krijgt alleen-tijd met de modellen, en gezamelijke tijd. Zo kun je je eigen poses uitwerken en je laten inspireren door composities van anderen!

– Mini-Cursus bruidsfotografie
– Ceremonie met modellen, ambtenaar en aankleding van bloemen, prieel, stoeltjes.
– Flatlay setting met accessoires
– Gedekte tafel met styling
– Sweettable met taart en toast
– Love shoot met modellen


Ook zullen Frédérique en ik aanspreekbaar zijn voor tips!

SAMENWERKEN

Wij kunnen deze gave dag niet organiseren voor deze zachte prijs zonder de samenwerkingen met onze leveranciers. Wanneer wij je de factuur sturen, sturen wij ook een contract mee waarin je vastlegt dat bij het naar buiten brengen van je beeldmateriaal op social media, de leverancier ten allen tijde wordt genoemd en getagd. Wij zullen een lijst aanleveren van alle meewerkende leveranciers. 

Andersom mogen leveranciers de door Anne aangeleverde beelden gebruiken en zullen zij jullie zelf moeten benaderen voor beeld wat jullie als deelnemers zelf schieten. Zo krijgt iedereen de credits die ze verdienen maak je gebruik van elkaars bereik en kunnen wij snel weer zo’n toffe dag organiseren!  

Lees onze algemene voorwaarden voor informatie over rechten plichten. Ook zullen wij foto’s en video’s maken van de dag en de styled shoot.

STYLED SHOOT TICKET
30 min cursus basis bruiloft fotografie
4 Settings +-1 uur per setting

€350,- ex. BTW

Ik wil een ticket!

De tickets zijn beperkt, dus wees er snel bij! Vul je gegevens hieronder in en wij sturen je een factuur om je plekje te reserveren! Of vraag om meer info!

‘Ik heb bij Anne een 1 op 1 fotografie cursus gevolgd. Anne neemt echt de tijd voor je en is erg vriendelijk en geduldig. Ze legt alles op een fijne en duidelijke manier uit. Aanrader’ – Charissa B.

‘Ik heb met Anne afgelopen week voor het eerst een shoot gedaan en wat was dat fijn! Ik heb al ervaring met shooten opzich, maar zelden met zo’n fijne fotograaf. Anne is professioneel, heeft oog voor detail en weet haar model goed op hun gemak te stellen en aanwijzingen te geven, iets wat ik persoonlijk erg op prijs stel ♥️ Ook was het eindresultaat echt nog zo veel mooier dan ik mij had kunnen voorstellen! Ik heb zeker nog meer ideetjes voor shoots en kom zeker terug!!’ – Melanie M .